otrdiena, 2010. gada 24. augusts

Neliels ieskats militārajās izklaidēs jeb CISM 2010. (MWOC'10)

Jau nākamajā dienā pēc Pasaules Čempionāta stafetes četri no WOC tīma devās turpināt iekarojumus vikingu zemē. Nākamais galamērķis - Heistadmoen (netālu no jau nedaudz zināmās Kongsberg, kas ir apmēram 100km uz dienvidrietumiem no Oslo). Tur norisinājās Pasaules militārais čempionāts. Par laimi sacensību programma bija visnotaļ patīkami nepārspīlēta - otrdienā vidējā distance, trešdienā brīvā dienā, ceturtdienā nosacīta garā distance un piektdienā stafete.

Vidējās distances rezultāti (arī spliti un grafiki) ir apskatāmi šeit. Ak, piedod man, lieliskais lasītāj!, bet man ir miiilzīgs slinkums fotogrāfēt distances un kartes:p Pastāstīšu vien to, ka mežs bija tīri viegli skrienams, diezgan labi pārredzams, nevarētu teikt, ka tehniski sarežģīts. Distance īsa - 3,6km. 13 kontrolpunkti. Nedaudz lija. Aija noplosījās kā jau Aija, un nosargāja savu jau pagājušo gadu izcīnīto vidējās distances čempiones titulu:)

Garā distance (nosacīti, ja ņem vērā, ka distances garums bija 6,7km) kā jau iepriekš rakstīju norisinājās ceturtdien. Tajā pašā mežā, kur vidējā distance. Arī finišs un pat starts tas pats. Garās distances rezultāti ir meklējami te. Nedaudz lija. Padaudz kļūdījos. Un Aija atkal plosījās kā jau Aija, un izcīnīja sev vēl vienu čempiones titulu! Un arī Mārtiņš nocīnījās godam, iegūstot bronzu.
Un tā kā mums komandā ir tik ātra blondīne, tad pie bronzas medaļām komandu kopvērtējumā tikām arī ne tik veiklās es un Kika:)

Piektdienā stafete. Finišs tas pat, kas vidējā un garajā distancē. Arī mežs tas pats. Nelija, pat spīdēja saule. Es skrēju pirmo etapu. Kika - otro, un Aija - trešo. Distance 3,9km. Un šajos 3,9km vēl divreiz paspējām atrādīties skatītāju etapos sacensību arēnā. Stafetes rezultāti ir šeit. Finišējām 4. vietā. Un cīņa finišā bija dikti spraiga.


Apbalvošanā divreiz mēģinājām izdziedāt līdzi Latvijas himnas diezgan īpatnējai versijai. Bet jebkurā gadījumā dikti priecājāmies.


Un tagad laiks vasaras brīvdienām:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru