ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

3 days left

Šķiet vēl tikko bija ziema, un domas par šī gada WOC ir vien tālas vasaras vīzijas. Nevarētu gan apgalvot, ka pavisam nemanot, bet ir pienākušas (gandrīz) gada svarīgākās sacensības - kā saka WOC'10 mājaslapa: 3 days left.
Rīt pusdienlaikā lieliskā Latvijas izlase dosies uz Trondheimu - šī gada Pasaules čempionāta mājvietu. Mana blodziņa lejasdaļā var apskatīt Trondheimā valdošos laikapstākļus, un pagaidām izskatās, ka mūs TUR sagaidīs patīkams un saulains laiks.
Organizatori šim čempionātam dod devīzi: "A spectacular, urban and visible WOC". Kaut kur nesen lasīju, ka būšot ap 5000 skatītāju. Diezgan iespaidīgi. Skatāms šis čempionāts būs arī tādēļ, ka tiks izmantoti GPS. Un cik noprotams, tad nevis tikai izredzētajiem (kā tas bijis iepriekš), bet visiem attiecīgās distances veicējiem. Ja runāju pati par sevi, tad tas rada nedaudz lielāku spriedzi, ņemot vērā, ka manām gaitām dzīvajā līdzi sekot varēs it visi, kuriem tas interesē. Bet jebkurā gadījumā, koncentrēšos veicamajai distancei nevis domāšu par to, cik interesanti tas varētu izskatīties uz ekrāna.
Ko es šajā čempionātā skriešu? - Visu. Neapdomāts maksimālisms? - Nē. Aprēķins.
Lielāku uzsvaru gan likšu uz sprintu, vidējo un stafeti. Mans mērķis visām distancēm ir tās veikt tik labi, cik labi šobrīd to varu izdarīt, un lai pēc finiša ir tā sasodīti patīkamā gandarījuma sajūta par padarīto. Es nevaru ietekmēt laikapstākļus un es nevaru ietekmēt citu sniegumu, taču par laimi manos spēkos ir noskaņot savas domas un ietekmēt savu sniegumu :)
Ir lietas, ko vēl labprāt uzrakstītu un pastāstītu, BET.. izskatās, ka jāsāk kārtot somas.

jebkurā gadījumā - Turiet īkšķus un sūtiet mums visiem savas vislabākās domas!;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru